gambar loader
Overlay situs

Penyajian konsep Autisme

Ketik kene

Bantahan minangka alat multi-fungsi
kanggo pitulung bebarengan antarane wong autistik
lan wong tuwa kanthi bantuan sukarelawan.

Nanging gumantung ing situs web iki, lan gratis.

komponen

Pitakonan & Jawaban

Iki minangka sistem pitakonan lan jawaban sing ana gandhengane karo autisme lan non-autisme.
Thanks kanggo swara, jawaban sing paling apik kanthi otomatis dipasang ing ndhuwur.
Sistem iki kudu migunani kanggo wong sing ora autistic supaya bisa nampa wangsulan saka wong autistik (sing luwih ngerti babagan pengalaman dadi autistik) lan, timbal balik, uga kudu nate mangsuli pitakon wong autis babagan non-autisme.

Bukak komponen Pitakonan & Jawaban ing jendela anyar

forum

Ing Forum sampeyan bisa mbahas babagan topik utawa masalah sing ana hubungane karo autisme utawa organisasi utawa proyek, sanajan sampeyan ora kalebu bagean saka Grup Kerja.
Umume Forum disambungake menyang Grup Kerja utawa Grup Wong.

Bukak dhaptar kabeh Forum ing jendela anyar

Kelompok Nggawe (Organisasi)

Klompok Kerja (kanggo Organisasi) minangka salah sawijining komponen sing paling penting: digunakake kanggo menehi pitulung kanggo pangguna autistik lan wong tuwa, menyang "Layanan", lan konsep lan situs web liyane.

Bukak dhaptar Kelompok Nggawe kanggo Organisasi ing jendela anyar

Klompok Wong

Kelompok iki mbantu pangguna supaya bisa ketemu lan kolaborasi miturut "jinis pangguna" utawa wilayah sing.

Bukak dhaptar Grup Orang ing jendela anyar

"Departemen"

"Departemen" digunakake kanggo macem-macem jinis pitulung, utamane kanggo Sukarelawan.

Bukak dhaptar Departemen pitulung ing jendela anyar

layanan

Iki minangka layanan sing diusulake kanggo wong autistik lan kanggo wong tuwa, kayata:
- Layanan Dhukungan Darurat (kanggo nindakake, kanthi "Tim Anti-bunuh diri"),
- lan "AutiWiki" (kawruh, pitakon lan jawaban, pandhuan resolusi - sajrone konstruksi),
- Layanan Pakaryan (lagi digawé),
- lan liya-liyane mbesuk (babagan macem-macem kabutuhan, kayata omah, kesehatan, kreatifitas, eksperimen lan lelungan, lan sapiturute)

"Pembangunan"

Bagian iki ditujokake kanggo pangguna supaya bisa ngembangake proyek alat, sistem, metode lan perkara liyane sing migunani kanggo wong autistik.


Dhukungan babagan situs kasebut

Bagean sing duwe pitakon lan jawaban babagan masalah teknis utawa babagan konsep Keamanan.

Bukak FAQ Pitulung ing jendela anyar

Komponen dipasang ing mangsa ngarep

"Ads" : Iki bakal ngumumake panjalukan pitulung lan usulan sukarela, lan uga dhaptar proyek.

AutiWiki : Kanggo nuduhake informasi sing tepat babagan autisme, ditulis dening para autistic sing bakal - muga-muga bisa - ngoleksi proyek iki.

"AutPerNets"

Komponen utama liyane yaiku "AutPerNets" sistem (kanggo "Jaringan Piranti Autistik").

Saben wong autisik bisa duwe AutPerNet dhewe ing kene (sing bisa dikelola dening wong tuwane yen perlu); dirancang kanggo nglumpukake lan "nyinkronake" kabeh wong sing "ngubengi" wong autistik utawa sing bisa nulungi dheweke, supaya bisa menehi informasi lan kahanan, supaya bisa melu strategi sing koheren.

Pancen, aturan kudu tetep padha, lan kudu ditrapake kanthi cara sing padha, yen ora bakal dianggep ora adil utawa ora pati ngerti, mula dheweke ora bakal ngetutake.

Para wong tuwa bisa nggunakake AutPerNet kanggo ngunggah rekaman video babagan kahanan utawa tumindak bocah-bocah autistik, lan bisa ngundang sawetara pangguna sing dipercaya, supaya bisa nganalisa lan golek katrangan.

Kaya kabeh klompok, bisa duwe ruang rapat video dhewe.

AutPerNets minangka klompok pribadi utawa ndhelik, amarga alasan keamanan sing jelas.

Lan padha gratis, kaya kabeh layanan sing diwenehake dening Bantuan.

Tools

Terjemahan otomatis

Sistem iki ngidini sapa wae ing jagad kolaborasi, tanpa alangan.



Sistem Manajemen Proyek

Iki minangka komponen inti saka situs kasebut.
Ngidini nggawe macem-macem proyek ing klompok apa wae (Kelompok Kerja, Kelompok Wong, "AutPerNets").
Saben proyek bisa duwe tonggak, dhaptar tugas, tugas, sub-tugas, komentar, tarikh akhir, wong sing tanggung jawab, papan Kanban, grafik Gantt, lsp.

Yen saiki wis mlebu, sampeyan bisa:

- Deleng dhaptar Tugas ing proyek {* DEMO *, ing jendela anyar

- Deleng kabeh Proyek sampeyan (yen sampeyan minangka peserta sing sah) ing jendela anyar

Teks ngobrol

Panggunan kasebut, sing ana ing saben klompok, ngidini diskusi antarane pangguna sing ora nganggo basa sing padha.
Sawetara klompok uga duwe sistem obrolan khusus sing disinkronake karo aplikasi "Telegram", ngidini ngrembug kene lan klompok Telegram ing wektu sing padha.



Dokumentasi

Iki ngidini pangguna nemokake informasi babagan konsep Autisual, babagan situs lan cara nggunakake komponen lan alat, lan babagan macem-macem proyek saka Kelompok Kerja.
Beda karo AutiWiki, yaiku kanggo informasi babagan autisme.

Bukak Dokumentasi ing jendela anyar

Video Obrolan

Kanggo pangguna sing wis mlebu, kita nyedhiyakake cara kanggo ngrembug kanthi gampang kanthi swara (nganggo utawa tanpa webcam), kanggo njlentrehake sawetara aspek proyek, utawa kanggo menehi bantuan liyane.



Rapat Virtual Rapat kanggo Kelompok

Saben Grup duwe kamar Rapat Virtual dhewe, yen bisa ngrembug ing audio lan video, nggunakake obrolan teks, nuduhake layar desktop, lan bisa ngangkat tangan.

Deleng conto ing jendela anyar

Piranti sing bakal diinstal mengko

"Komentar Sticky Catatan" : Piranti iki ngidini para peserta proyek kanggo nambah komentar kayata "cathetan lekat" ing endi wae ing kaca, supaya bisa mbahas titik sing tepat karo rekan.

"Email Komentar bisa dingerteni" : Alat iki ngidini pangguna kanggo reply liwat email menyang jawaban sing ditampa dening email menyang komentar. Iki bisa migunani kanggo wong sing ora pengin ngunjungi utawa mlebu ing situs kasebut.

"Cathetan Pangguna" : Alat iki ngidini pangguna njupuk cathetan pribadi ing ngendi wae situs (kayata sajrone rapat), lan kanggo nyimpen lan ngatur.

Proyek ABLA

"Proyek ABLA" (Urip sing Luwih Apik kanggo wong Autistic) minangka proyek kolaborasi internasional ing antarane kabeh wong lan entitas sing cocog, sing diusulake dening Organisasi Diplomatis Autistan supaya bisa nambah urip wong autistik kanthi nyuda salah paham lan masalah, lan gumantung karo sistem Otoritas.

Deleng presentasi Proyek ABLA ing jendela anyar

Gabung ing petualangan

Aja wedi karo kerumitan sing jelas
utawa kanthi ide "sampeyan ora bisa nindakake".
Mung nyoba sawetara prekara anyar, kaya sing ditindakake.
Sapa wae sing bisa nulungi, ora ana sing gunane.
Bantuan ora mewah kanggo wong autistik.

Gawe akun saiki, gampang...

Rincian liyane

Klik ing kene kanggo nampilake informasi sing luwih rinci babagan konsep Penunjuk.

    Iki konsep pitulung praktis kanggo individu autistic yaiku nglengkapi Autistan.org, yaiku babagan panyebab autisme umum (utamane karo panguwasa umum) lan ora kanggo kasus individu.

    Proyèk sistem gotong royong iki pancen perlu amarga lembaga umum lan lembaga liyane ora menehi (utawa sithik banget) pitulung sing dibutuhake kanggo wong autistic (lan kulawargane).

    Kaya konsep kabeh, ing kene ana wong autistik sing dadi pusat proyek.
    Nanging, bertentangan karo konsep "Autistan", ing kene kita - autistik - ana ing tengah nanging kita ora ngarahake kabeh.
    Kita pengin sistem tulung pribadi lan nuduhake adhedhasar ide sing dibutuhake kabeh wong, lan ora ana wong sing autistic utawa wong tuwa bisa nyuda kesulitan kita kanthi nindakake samubarang.

    Salah sawijining dhasar konsep iki yaiku saben wong autistik butuh jaringan pambiyantu dhiri. Iku jelas, nanging meh ora ana.

    Proyèk iki mung bisa ngasilake asil saka partisipasi sing akeh.

    Supaya bisa duwe papan kerja tunggal, konsep "Bantuan" uga ngatur realisasi (nanging ora arah) kabeh proyek kanggo konsep lan situs liyane (Autistan, lan situs liyane "non-Autistan", umpamane ing Prancis) , thanks kanggo sistem Manajemen Proyek kita.

    Elinga uga, sanajan kasunyatane, sawetara Kelompok Kerja ing kene bisa mbantu sawetara situs liyane sing duwe tumindak "aktivis" utawa "politik", Autistance.org mung alat, dudu organisasi, ora ana organisasi. "Aktivis" utawa "politik" (utawa maksud kasebut), lan keputusan "strategis" ora dijupuk ing kene.
    Mula, diskusi babagan kabijakan, prinsip, teori, hipotesis, lan liya-liyane, ora ana ing ruang lingkup Autistance.org, umume ora produktif ing kene, lan bisa uga dilarang ing paling wilayah situs (ing sistem Manajemen Proyek lan ing kabeh bagean umum Forum).

    Pungkasan, ing Video Chats, pangguna sing kadaptar bisa ngrembug babagan apa sing dikarepake: luwih becik babagan mbiyantu wong autistic, nanging ruangan-obrolan iki ora digawe kanggo "kerja" lan ora njupuk keputusan sing bakal ditindakake.
    Pancen kabeh langkah penting "karya" kudu digawe kanthi ditulis (khusus, ing sistem Manajemen Proyek), supaya:

    • supaya bisa njamin usaha kanggo wong sing ora melu rapat;
    • kanggo nganalisa mengko (umpamane, mangertos kesalahan);
    • lan uga supaya bisa digunakake maneh minangka conto kanggo proyek (utawa solusi) sing padha ing mangsa ngarep dening wong liya utawa kulawarga autisik ing endi wae.

    Ora ana apa-apa sing kudu digunakake kanggo nggunakake Autistance.org, utawa biaya sing didhelikake: kabeh gratis.
    Wong sing pengin mbantu mbayar tagihan kita bisa menehi sumbangan sethithik liwat Autistan.shop.

    5 1 vote
    Rating Artikel
    5+
    avataravataravatar
    Nuduhake iki:
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Dheweke mbantu kita

Klik logo kanggo ngerti kepiye
0
Kolaborasi kanthi gampang kanthi nuduhake pikirane ing diskusi iki, matur nuwun!x
()
x