gambar loader
Overlay situs

Penyajian konsep Autisme

Ketik kene

Bantahan minangka alat multi-fungsi
kanggo pitulung bebarengan antarane wong autistik
lan wong tuwa kanthi bantuan sukarelawan.

Nanging gumantung ing situs web iki, lan gratis.

komponen

Pitakon & Wangsulan

Iki minangka sistem pitakonan lan jawaban sing ana gandhengane karo autisme lan non-autisme.
Thanks kanggo swara, jawaban sing paling apik kanthi otomatis dipasang ing ndhuwur.
Sistem iki kudune migunani kanggo wong sing dudu autis supaya bisa nampa wangsulan saka wong sing autis (sing luwih ngerti babagan pengalaman dadi autis) lan, kanthi timbal balik, iki uga kudu mbantu mangsuli pitakonane wong autis babagan non-autisme.

Bukak komponen Pitakon & Jawaban ing jendela anyar

forum

Ing Forum sampeyan bisa mbahas babagan topik utawa masalah sing ana hubungane karo autisme utawa organisasi utawa proyek, sanajan sampeyan ora kalebu bagean saka Grup Kerja.
Umume Forum disambungake menyang Grup Kerja utawa Grup Wong.

Bukak dhaptar kabeh Forum ing jendela anyar

Kelompok Nggawe (Organisasi)

Grup Pakaryan (kanggo Organisasi) minangka salah sawijining komponen sing paling penting: digunakake kanggo menehi pitulung kanggo pangguna autis lan wong tuwa, kanggo "Layanan", lan konsep lan situs web liyane.

Bukak dhaptar Kelompok Nggawe kanggo Organisasi ing jendela anyar

Klompok Wong

Klompok kasebut mbantu pangguna supaya bisa kerja bareng lan kolaborasi miturut "jinis pangguna" utawa wilayah kasebut.

Bukak dhaptar Grup Orang ing jendela anyar

"Departemen"

"Departemen" digunakake kanggo macem-macem jinis pitulungan, utamane amarga Relawan.

Bukak dhaptar Departemen pitulung ing jendela anyar

layanan

Iki minangka layanan sing diusulake kanggo wong autistik lan kanggo wong tuwa, kayata:
- Layanan Dhukungan Darurat (kanggo nindakake, kanthi "Tim Anti-Bunuh Diri"),
- "AutiWiki" (basis pengetahuan, pitakon lan jawaban, pandhuan résolusi - lagi dibangun),
- Layanan Pakaryan (lagi digawé),
- lan liyane ing mbesuk (babagan macem-macem kabutuhan, kayata omah, kesehatan, kreatifitas, eksperimen lan lelungan, lsp.)

"Pembangunan"

Bagian iki ditujokake kanggo pangguna supaya bisa ngembangake proyek alat, sistem, metode lan perkara liyane sing migunani kanggo wong autistik.


Dhukungan babagan situs kasebut

Bagean sing duwe pitakon lan jawaban babagan masalah teknis utawa babagan konsep Keamanan.

Bukak FAQ Pitulung ing jendela anyar

Komponen dipasang ing mangsa ngarep

"Kabutuhan lan Proposal" : Iki bakal ngumumake panjalukan pitulung lan usulan sukarela, lan uga dhaptar proyek.

"AutPerNets"

Komponen kunci liyane yaiku sistem "AutPerNets" (kanggo "Jaringan Pribadi Autis").

Saben wong sing autis bisa duwe AutPerNet dhewe ing kene (sing bisa dikelola dening wong tuwa yen dibutuhake); dirancang kanggo nglumpukake lan "nyinkronake" kabeh wong sing "ngubengi" wong sing autis utawa sing bisa nulungi dheweke, supaya bisa nuduhake informasi lan kahanan, supaya bisa tetep ana ing strategi sing cocog.

Pancen, aturan mesthi padha, lan kudu ditrapake kanthi cara sing padha, yen ora bakal dianggep ora adil utawa ora masuk akal, mula ora bakal ditindakake.

Para wong tuwa bisa nggunakake AutPerNet kanggo ngunggah rekaman video babagan kahanan utawa tumindak bocah-bocah autistik, lan bisa ngundang sawetara pangguna sing dipercaya, supaya bisa nganalisa lan golek katrangan.

Kaya kabeh klompok, bisa duwe ruang rapat video dhewe.

AutPerNets minangka klompok pribadi utawa ndhelik, amarga alasan keamanan sing jelas.

Lan padha gratis, kaya kabeh layanan sing diwenehake dening Bantuan.

Tools

Terjemahan otomatis

Sistem iki ngidini sapa wae ing jagad kolaborasi, tanpa alangan.


Sistem Manajemen Proyek

Iki minangka komponen inti saka situs kasebut.
Ngidini nggawe macem-macem proyek ing klompok apa wae (Kelompok Kerja, Kelompok Wong, "AutPerNets").
Saben proyek bisa duwe tonggak, dhaptar tugas, tugas, sub-tugas, komentar, tarikh akhir, wong sing tanggung jawab, papan Kanban, grafik Gantt, lsp.

Yen saiki wis mlebu, sampeyan bisa:

- Deleng dhaptar Tugas ing proyek {* DEMO *, ing jendela anyar

- Deleng kabeh Proyek sampeyan (yen sampeyan minangka peserta sing sah) ing jendela anyar

Teks ngobrol

Panggunan kasebut, sing ana ing saben klompok, ngidini diskusi antarane pangguna sing ora nganggo basa sing padha.
Sawetara klompok uga duwe sistem obrolan khusus sing disinkronake karo aplikasi "Telegram", saengga bisa ngrembug ing kene lan ing grup Telegram kita bebarengan.


dokumen

Iki ngidini pangguna nemokake informasi babagan konsep Autisual, babagan situs lan cara nggunakake komponen lan alat, lan babagan macem-macem proyek saka Kelompok Kerja.
Beda karo AutiWiki, yaiku kanggo informasi babagan autisme.

Bukak Dokumentasi ing jendela anyar

Video Obrolan

Kanggo pangguna sing wis mlebu, kita nyedhiyakake cara kanggo ngrembug kanthi gampang kanthi swara (nganggo utawa tanpa webcam), kanggo njlentrehake sawetara aspek proyek, utawa kanggo menehi bantuan liyane.


Rapat Virtual Rapat kanggo Kelompok

Saben Grup duwe kamar Rapat Virtual dhewe, yen bisa ngrembug ing audio lan video, nggunakake obrolan teks, nuduhake layar desktop, lan bisa ngangkat tangan.


Komentar bisa diwales liwat email

Alat iki ngidini pangguna balesan liwat email kanggo jawaban sing ditampa liwat email menyang komentar. Iki bisa migunani kanggo wong sing ora pengin ngunjungi utawa mlebu situs kasebut.

Piranti sing bakal diinstal mengko

"Komentar Cathetan Lengket" : Alat iki ngidini peserta proyek tartamtu nambah komentar kaya "cathetan caket" ing endi wae kaca, kanggo ngrembug poin sing tepat karo kolega.

"Cathetan Panganggo" : Alat iki ngidini pangguna njupuk cathetan pribadi ing ngendi wae situs (kayata sajrone rapat), lan kanggo nyimpen lan ngatur.

Proyek ABLA

"Proyek ABLA" (A Better Life for the Autistic person) minangka proyek kolaborasi internasional antarane kabeh wong lan entitas sing cocog, sing diusulake dening Organisasi Diplomatis Autistan supaya bisa nambah urip wong autistik kanthi nyuda salah paham lan masalah, lan gumantung karo sistem Otoritas.

Deleng presentasi Proyek ABLA ing jendela anyar

Gabung ing petualangan

Aja wedi karo kerumitan sing jelas
utawa kanthi ide "sampeyan ora bisa nindakake".
Mung nyoba sawetara prekara anyar, kaya sing ditindakake.
Sapa wae sing bisa nulungi, ora ana sing gunane.
Bantuan ora mewah kanggo wong autistik.

Gawe akun saiki, gampang wae...

Rincian liyane

Klik ing kene kanggo nampilake informasi sing luwih rinci babagan konsep Penunjuk.

    Iki konsep pitulung praktis kanggo individu autistic yaiku nglengkapi Autistan.org, yaiku babagan panyebab autisme umum (utamane karo panguwasa umum) lan ora kanggo kasus individu.

    Proyèk sistem gotong royong iki pancen perlu amarga lembaga umum lan lembaga liyane ora menehi (utawa sithik banget) pitulung sing dibutuhake kanggo wong autistic (lan kulawargane).

    Kaya kabeh konsep kita, ing ngisor iki yaiku wong autis sing dadi pusat proyek.
    Nanging, bertentangan karo konsep "Autistan", ing kene kita - autisme - dadi pusat nanging ora ngarahake kabeh perkara.
    Kita pengin sistem tulung pribadi lan nuduhake adhedhasar ide sing dibutuhake kabeh wong, lan ora ana wong sing autistic utawa wong tuwa bisa nyuda kesulitan kita kanthi nindakake samubarang.

    Salah sawijining dhasar konsep iki yaiku saben wong autistik butuh jaringan pambiyantu dhiri. Iku jelas, nanging meh ora ana.

    Proyèk iki mung bisa ngasilake asil saka partisipasi sing akeh.

    Supaya bisa duwe papan kerja tunggal, konsep "Bantuan" uga ngatur realisasi (nanging ora arah) kabeh proyek kanggo konsep lan situs liyane (Autistan, lan situs liyane "non-Autistan", umpamane ing Prancis) , thanks kanggo sistem Manajemen Proyek kita.

    Elinga uga, sanajan ana Kelompok Pakaryan ing kene bisa mbantu sawetara situs liyane sing duwe "aktivis" utawa tumindak "politik", Autistance.org mung alat, dudu organisasi, ora duwe Peran "aktivis" utawa "politik" (utawa niat kaya ngono), lan keputusan "strategis" ora dijupuk ing kene.
    Mula, diskusi babagan kabijakan, prinsip, teori, hipotesis, lan liya-liyane, ora ana ing ruang lingkup Autistance.org, umume ora produktif ing kene, lan bisa uga dilarang ing paling wilayah situs (ing sistem Manajemen Proyek lan ing kabeh bagean umum Forum).

    Paling ora, nanging paling ora: ing Obrolan Video, para pangguna sing wis terdaftar bisa ngrembug babagan sing dikarepake: luwih becik mbantu wong sing autis, nanging ruangan obrolan iki ora digawe kanggo "makarya" lan ora bakal njupuk keputusan ing kana.
    Pancen, kabeh langkah penting "makarya" kudu digawe kanthi tinulis (khusus, ing sistem Manajemen Proyek), kanthi urutan:

    • supaya bisa njamin usaha kanggo wong sing ora melu rapat;
    • kanggo nganalisa mengko (umpamane, mangertos kesalahan);
    • lan uga supaya bisa digunakake maneh minangka conto kanggo proyek (utawa solusi) sing padha ing mangsa ngarep dening wong liya utawa kulawarga autisik ing endi wae.

    Ora ana apa-apa sing kudu digunakake kanggo nggunakake Autistance.org, utawa biaya sing didhelikake: kabeh gratis.
    Wong sing pengin mbantu mbayar tagihan kita bisa menehi sumbangan sethithik liwat Autistan.shop.

    5 1 vote
    Rating Artikel
    5+
    avataravataravatar
    Nuduhake iki:
langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Dheweke mbantu kita

Klik logo kanggo ngerti kepiye
0
Kolaborasi kanthi gampang kanthi nuduhake pikirane ing diskusi iki, matur nuwun!x
()
x