gambar loader
Overlay Situs

Presentasi konsep Autisance

Ndaftar kene - Ketik kene

21/07/2021 - Pranyatan babagan kesulitan kanggo nerusake pambangunan situs iki

 

Autistan minangka alat multi-fungsi
kanggo gotong royong antarane wong autis
lan wong tuwa kanthi bantuan relawan.

Iki gumantung utamane ing situs web iki, lan gratis.

komponen

Pitakon & Wangsulan

Iki minangka sistem pitakonan lan jawaban sing ana gandhengane karo autisme lan non-autis.
Thanks kanggo swara, jawaban sing paling apik kanthi otomatis dilebokake ing ndhuwur.
Sistem iki kudu migunani kanggo wong non-autis supaya entuk jawaban saka wong autis (sing luwih ngerti babagan pengalaman dadi autis) lan, kanthi timbal balik, uga kudu mbantu njawab pitakonan wong autis babagan non-autis.

Bukak komponen Pitakonan & Jawaban ing jendela anyar

forum

Ing Forum sampeyan bisa ngrembug babagan subyek utawa masalah sing ana gandhengane karo autisme utawa organisasi utawa proyek, sanajan sampeyan ora dadi bagean saka Kelompok Kerja.
Umume Forum disambungake menyang Kelompok Kerja utawa Kelompok Wong.

Bukak dhaptar kabeh Forum ing jendela anyar

Kelompok Kerja (Organisasi)

Kelompok Kerja (kanggo Organisasi) minangka salah sawijining komponen sing paling penting: digunakake kanggo menehi pitulung marang pangguna autis lan wong tuwane, kanggo "Layanan", lan konsep lan situs web liyane.

Bukak dhaptar Kelompok Kerja kanggo Organisasi ing jendela anyar

Kelompok Wong

Klompok iki mbantu pangguna kanggo ketemu lan kolaborasi miturut "jinis pangguna" utawa wilayahe.

Bukak dhaptar Grup Wong ing jendela anyar

"Departemen"

"Departemen" digunakake kanggo macem-macem jinis bantuan, utamané thanks kanggo Sukarelawan.

Bukak dhaptar Departemen pitulung ing jendela anyar

layanan

Iki minangka layanan sing diusulake kanggo wong autis lan wong tuwa, kayata:
- Layanan Dhukungan Darurat (kanggo nindakake, kanthi "Tim Anti-Bunuh Diri"),
- "AutiWiki" (basis kawruh, pitakonan lan jawaban, panuntun resolusi - lagi dibangun),
- Layanan Employment (lagi digawé),
- lan liyane ing mangsa ngarep (babagan macem-macem kabutuhan, kayata omah, kesehatan, kreatifitas, eksperimen lan lelungan, lsp.)

"Pembangunan"

Bagean iki ditujokake kanggo mbantu pangguna ngembangake proyek alat, sistem, metode lan liya-liyane sing migunani kanggo wong autis.


Dhukungan babagan situs

Bagean kanthi pitakon lan wangsulan babagan masalah teknis utawa babagan konsep Autistance.

Bukak Bantuan FAQ ing jendela anyar

Komponen sing bakal diinstal ing mangsa ngarep

"Kabutuhan lan Proposal" : Iki bakal ngidini kanggo ngumumake panjalukan bantuan lan proposal sukarelawan, lan uga dhaptar proyek.

 
 

"AutPerNets"

Komponen utama liyane yaiku sistem "AutPerNets" (kanggo "Jaringan Pribadi Autistic").

Saben wong autis bisa duwe AutPerNet dhewe ing kene (sing bisa diatur dening wong tuwa yen perlu); Iki dirancang kanggo ngumpulake lan "nyelarasake" kabeh wong sing "mubeng" wong autis utawa sing bisa nulungi dheweke, supaya bisa nuduhake informasi lan kahanan, supaya tetep nganggo strategi sing koheren.

Pancen, pranatan kudu tansah padha, lan kudu ditindakake kanthi cara sing padha, yen ora bakal dianggep ora adil utawa ora masuk akal, mula ora bakal ditindakake.

Para wong tuwa bisa nggunakake AutPerNet kanggo ngunggah rekaman video babagan kahanan utawa prilaku anak autis, lan bisa ngajak sawetara pangguna sing dipercaya, supaya bisa nganalisa lan nemokake panjelasan.

Kaya kabeh klompok, dheweke bisa duwe ruangan rapat video dhewe.

AutPerNets minangka grup pribadi utawa didhelikake, amarga alasan keamanan sing jelas.

Lan padha gratis, kaya kabeh layanan sing diwenehake dening Autistance.

Tools

Terjemahan otomatis

Sistem iki ngidini sapa wae ing jagad iki bisa kolaborasi, tanpa alangan.


Sistem Manajemen Proyek

Iki minangka komponen inti saka situs kasebut.
Iki ngidini sampeyan nggawe macem-macem proyek ing klompok apa wae (Kelompok Kerja, Kelompok Wong, "AutPerNets").
Saben proyek bisa duwe tonggak sejarah, dhaptar tugas, tugas, sub-tugas, komentar, tenggat wektu, wong sing tanggung jawab, papan Kanban, grafik Gantt, lsp.

Yen sampeyan lagi mlebu log, sampeyan bisa:

- Deleng dhaptar Tugas ing {*DEMO* project}, ing jendela anyar

- Deleng kabeh Proyek sampeyan (ing ngendi sampeyan dadi peserta sah) ing jendela anyar

 

Obrolan teks sing diterjemahake

Obrolan iki, sing ana ing saben grup, ngidini diskusi antarane pangguna sing ora nganggo basa sing padha.
Sawetara klompok uga duwe sistem obrolan khusus sing disinkronake karo aplikasi "Telegram", ngidini kanggo ngrembug ing kene lan ing grup Telegram ing wektu sing padha.


dokumen

Iki ngidini pangguna nemokake informasi babagan konsep Autistance, babagan situs lan cara nggunakake komponen lan alat, lan babagan macem-macem proyek Kelompok Kerja.
Beda karo AutiWiki, yaiku kanggo informasi babagan autisme.

Bukak Dokumentasi ing jendela anyar

 

Video Obrolan

Kanggo pangguna sing wis mlebu, kita nyedhiyakake cara kanggo ngrembug kanthi gampang kanthi swara (nganggo utawa tanpa webcam), kanggo njlentrehake sawetara aspek proyek, utawa kanggo menehi bantuan liyane.


Ruang Rapat Virtual kanggo Grup

Saben Grup duwe ruangan Rapat Virtual dhewe, ing ngendi sampeyan bisa ngrembug ing audio lan video, nggunakake obrolan teks, nuduhake layar desktop, lan ngangkat tangan.


Komentar bisa dibales liwat email

Alat iki ngidini pangguna kanggo mbales liwat email kanggo jawaban sing padha ditampa liwat email kanggo komentar. Iki bisa migunani kanggo wong sing ora pengin tansah ngunjungi utawa mlebu menyang situs kasebut.

 

Piranti sing bakal diinstal kanthi cepet

"Komentar Sticky Note" : Alat iki ngidini peserta proyek tartamtu nambah komentar kaya "cathetan tempel" ing ngendi wae ing kaca, supaya bisa ngrembug poin sing tepat karo kolega.

"Cathetan pangguna" : Alat iki ngidini pangguna kanggo njupuk cathetan pribadi ing ngendi wae ing situs (contone, nalika rapat), lan nyimpen lan ngatur.

Proyek ABLA

"Proyek ABLA" (A Better Life for the Autistic persons) minangka proyek kolaborasi internasional antarane kabeh wong lan entitas sing cocog, sing diusulake dening Organisasi Diplomatis Autistan supaya bisa nambah gesang wong autis dening ngurangi misunderstandings lan masalah, lan kang gumantung ing sistem Autistic.

Deleng presentasi Proyek ABLA ing jendela anyar

Gabung ing petualangan

Aja wedi karo kerumitan sing katon
utawa kanthi gagasan "sampeyan ora bisa nindakake".
Cukup eksperimen sawetara perkara anyar, kaya sing ditindakake.
Sapa wae sing bisa nulungi, ora ana sing ora ana gunane.
Bantuan ora mewah kanggo wong autis.

Gawe akun saiki, gampang...

Rincian liyane

[bg_collapse view=”link-list” color=”#808080″ icon=”eye” expand_text=”Klik kene kanggo nampilake informasi sing luwih rinci babagan konsep Autisance.” collapse_text =”(Singidaken)” inline_css=”ukuran font: 18px;”]

Konsep pitulungan praktis kanggo individu autis iki minangka pelengkap autistan.org, yaiku babagan penyebab autisme ing umum (utamane karo panguwasa umum) lan ora kanggo kasus individu.

Proyek sistem gotong royong iki perlu amarga lembaga publik lan lembaga liyane ora nyedhiyakake (utawa sethithik banget) bantuan sing dibutuhake kanggo wong autis (lan kulawargane).

Kaya kabeh konsep kita, ing kene yaiku wong autis sing dadi pusat proyek kasebut.
Nanging, bertentangan karo konsep "Autistan", ing kene kita - autistik - ana ing tengah nanging kita ora ngarahake kabeh.
Kita pengin sistem asli saka poto-help lan nuduhake adhedhasar idea sing everyone perlu everyone, lan wong autis utawa tuwane ora bisa nyuda kangelan kita dening nindakake iku piyambak.

Salah sawijining dhasar konsep iki yaiku kasunyatan manawa saben wong autis mbutuhake jaringan pribadi kanggo bantuan. Iku ketok, nanging arang ana.

Proyek iki bisa ngasilake asil mung kanthi partisipasi akeh wong.

Supaya duwe ruang kerja siji, konsep "Autstance" uga ngatur realisasi (nanging dudu arah) kabeh proyek kanggo konsep lan situs liyane (Autistan, lan situs liyane "non-Autistan", contone ing Prancis) , thanks kanggo sistem Manajemen Proyek kita.

Elinga uga, sanajan ana Kelompok Pakaryan ing kene bisa mbantu sawetara situs liyane sing duwe "aktivis" utawa tumindak "politik", Autistance.org mung alat, dudu organisasi, ora duwe Peran "aktivis" utawa "politik" (utawa niat kaya ngono), lan keputusan "strategis" ora dijupuk ing kene.
Mulane, diskusi babagan kabijakan, prinsip, teori, hipotesis, lan liya-liyane, ora ana ing ruang lingkup Autistance.org, umume kontra-produktif ing kene, lan bisa uga dilarang ing pirang-pirang wilayah ing situs kasebut (ing sistem Manajemen Proyek. lan ing kabeh bagean umum Forum).

Paling ora, nanging paling ora: ing Obrolan Video, pangguna sing wis kadhaptar bisa ngrembug babagan apa sing dikarepake: mesthine babagan mbantu wong autis, nanging kamar obrolan iki ora digawe kanggo "makarya" lan ora ana keputusan sing bakal ditindakake.
Pancen, kabeh langkah penting "karya" kudu digawe kanthi ditulis (utamane, ing sistem Manajemen Proyek), supaya:

  • supaya bisa njamin usaha kanggo wong sing ora melu rapat;
  • kanggo nganalisa mengko (umpamane, mangertos kesalahan);
  • lan uga supaya bisa digunakake maneh minangka conto kanggo proyek (utawa solusi) sing padha ing mangsa ngarep dening wong utawa kulawarga autis liyane ing ngendi wae ing donya.

Ora ana sing kudu dibayar kanggo nggunakake Autistance.org, utawa biaya sing didhelikake: kabeh gratis.
Wong-wong sing pengin nulungi kita kanggo mbayar tagihan bisa nggawe sumbangan cilik liwat Autistan.shop.

[/ bg_collapse]

 

5 1 vote
Rating Artikel
Nuduhake iki ing kene:
Langganan diskusi iki
Menehi saran saka
tamu
1 komentar
Selanjute
Gambar Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Anonymous
Anonymous
Guest
1 taun ago

Test komentar anonim

Dheweke mbantu kita

Klik logo kanggo ngerti carane
1
0
Kolaborasi kanthi gampang kanthi nuduhake pikirane ing diskusi iki, matur nuwun!x
()
x