gambar loader
Overlay Situs

Presentasi konsép Autisance

ngadaptar dieu - Lebetkeun didieu

21/07/2021 - Pernyataan ngeunaan kasusah pikeun neraskeun pangwangunan situs ieu

 

Autistan mangrupikeun alat multi-fungsi
pikeun gotong royong antara jalma autis
jeung kolotna kalayan bantuan relawan.

Éta ngandelkeun utamina dina halaman wéb ieu, sareng éta gratis.

komponén

Patarosan & Jawaban

Ieu mangrupikeun sistem patarosan sareng jawaban anu aya hubunganana sareng autis sareng non-autis.
Hatur nuhun kana sora, jawaban pangalusna di otomatis nempatkeun di luhur.
Sistem ieu kedah mangpaat pikeun jalma non-autis pikeun ménta jawaban ti jalma autis (anu leuwih nyaho ngeunaan pangalaman keur autis) jeung, sabalikna, éta ogé kudu mantuan pikeun ngajawab patarosan jalma autis ngeunaan non-autis.

Buka komponén Patarosan & Jawaban dina jandela nu anyar

Sawala

Dina Forum anjeun tiasa ngabahas ngeunaan subjék atanapi masalah anu aya hubunganana sareng autisme atanapi organisasi atanapi proyék kami, sanaos anjeun sanés bagian tina Kelompok Kerja.
Kalolobaan Forum disambungkeun ka Grup Gawé atawa Grup jalma.

Buka daptar sadaya Forum dina jandela anyar

Kelompok Kerja (Organisasi)

Grup Gawé (pikeun Organisasi) mangrupikeun salah sahiji komponén anu paling penting: aranjeunna dianggo pikeun masihan bantosan ka pangguna autis sareng kolotna, ka "Layanan" urang, sareng ka konsép sareng situs wéb urang anu sanés.

Buka daptar Grup Gawé pikeun Organisasi dina jandela anyar

Golongan Jalma

Grup ieu ngabantosan pangguna pikeun pendak sareng kolaborasi dumasar kana "tipe pangguna" atanapi wilayahna.

Buka daptar Grup Jalma dina jandela anyar

"Jurusan"

The "Departemén" dipaké pikeun rupa-rupa jenis bantuan, utamana berkat Relawan.

Buka daptar Departemén bantuan dina jandela nu anyar

Services

Ieu mangrupikeun jasa anu diusulkeun ka jalma autis sareng ka kolot, sapertos:
- Layanan Pangrojong Darurat (eusina, ku "Tim Anti-Bunuh diri"),
- hiji "AutiWiki" (dasar pangaweruh, patarosan sareng jawaban, pituduh résolusi - nuju didamel),
- hiji Service Pakasaban (nuju diwangun),
- sareng seueur deui ka hareup (ngeunaan sagala rupa kabutuhan, sapertos perumahan, kaséhatan, kreativitas, ékspérimén sareng perjalanan, jsb.)

"Pamekaran"

Bagian ieu dimaksudkeun pikeun ngabantosan pangguna pikeun ngembangkeun proyék-proyék alat, sistem, metode sareng hal-hal sanés anu mangpaat pikeun jalma autistik.


Rojongan ngeunaan situs

Bagian kalayan patarosan sareng jawaban ngeunaan masalah téknis atanapi ngeunaan konsép Autistance.

Buka Pitulung FAQ dina jandela nu anyar

Komponén anu bakal dipasang di hareup

"Kabutuhan sareng Usul" : Ieu bakal ngidinan pikeun ngembarkeun requests pitulung sarta proposal volunteering, sarta ogé listings pakasaban.

 
 

"AutPerNets"

Komponén konci sanésna nyaéta sistem "AutPerNets" (pikeun "Jaringan Pribadi Autistic").

Unggal jalma autis tiasa gaduh AutPerNet sorangan di dieu (anu tiasa dikelola ku kolotna upami diperyogikeun); Éta dirancang pikeun ngumpulkeun sareng "nyingkronkeun" sadaya jalma anu "sabudeureun" jalma autistik atanapi anu tiasa ngabantosan anjeunna, pikeun ngabagi inpormasi sareng kaayaan, pikeun lengket kana strategi anu koheren.

Sabenerna, aturan kudu salawasna sarua, sarta maranéhanana kudu dilarapkeun dina cara nu sami, mun teu kitu, aranjeunna bakal dianggap teu adil atawa absurd, ku kituna maranéhna moal dituturkeun.

Kolot tiasa nganggo AutPerNet pikeun ngamuat rekaman pidéo tina kaayaan atanapi paripolah barudak autistikna, sareng aranjeunna tiasa ngajak sababaraha pangguna anu aranjeunna percanten, pikeun nganalisis aranjeunna sareng mendakan penjelasan.

Sapertos sadaya grup, aranjeunna tiasa gaduh kamar rapat pidéo sorangan.

AutPerNets mangrupikeun grup pribadi atanapi disumputkeun, kusabab alesan kaamanan anu jelas.

Sareng aranjeunna gratis, sapertos sadaya jasa anu disayogikeun ku Autistance.

pakakas

Tarjamahan otomatis

Sistem ieu ngamungkinkeun saha waé di dunya pikeun kolaborasi, tanpa halangan.


Sistim Manajemén Proyék

Ieu komponén inti loka.
Éta ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun rupa-rupa proyék dina grup naon waé (Grup Gawé, Grup Jalma, "AutPerNets").
Unggal proyék tiasa gaduh milestones, daptar tugas, tugas, sub-tugas, komentar, deadlines, jalma tanggung jawab, dewan Kanban, bagan Gantt, jsb.

Upami anjeun nuju log in, anjeun tiasa:

- Tempo daptar Tugas dina {*DEMO* proyék}, dina jandela nu anyar

- Tempo sadaya Proyék anjeun (dimana anjeun hiji pamilon otorisasi) dina jandela nu anyar

 

Obrolan téks ditarjamahkeun

Obrolan ieu, anu aya dina unggal grup, ngamungkinkeun diskusi antara pangguna anu henteu nyarios basa anu sami.
Sababaraha grup ogé ngagaduhan sistem obrolan khusus anu disingkronkeun sareng aplikasi "Telegram", ngamungkinkeun pikeun ngabahas di dieu sareng di grup Telegram kami dina waktos anu sami.


dokumén

Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun manggihan inpo ngeunaan konsép Autistance, ngeunaan situs jeung cara ngagunakeun komponén jeung parabot, sarta ngeunaan rupa-rupa proyék ti Grup Gawé.
Beda jeung AutiWiki, nu keur informasi ngeunaan autisme.

Buka Dokuméntasi dina jandela anyar

 

Video Obrolan

Pikeun para pangguna anu log in, kami nyayogikeun cara pikeun dibahas sacara gampang ku sora (nganggo atanapi henteu nganggo webcam), pikeun netelakeun sababaraha aspék proyék, atanapi silih bantosan.


Ruang Rapat Virtual pikeun Grup

Unggal Grup gaduh kamar Rapat Virtual sorangan, dimana anjeun tiasa ngabahas dina audio sareng pidéo, nganggo obrolan téks, ngabagi layar desktop, sareng ngangkat leungeun.


Komentar replyable ku email

Alat ieu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngabales ku email kana jawaban anu ditampi ku email kana koméntarna. Ieu tiasa mangpaat pikeun jalma anu henteu hoyong sok nganjang atanapi login kana situs.

 

Parabot bakal dipasang pas

"Komentar Sticky Note" : Alat ieu ngamungkinkeun pamilon sababaraha proyék pikeun nambihan koméntar sapertos "catetan caket" dimana waé dina halaman, pikeun ngabahas poin anu tepat sareng kolega.

"Catetan Pamaké" : Alat ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyandak catetan pribadi di mana waé dina situs (contona nalika rapat), sareng nyimpen sareng ngaturna.

Proyék ABLA

"Proyék ABLA" (A Better Life for the Autistic persons) mangrupikeun proyék kolaborasi internasional antara sadaya jalma sareng éntitas anu cocog, anu diusulkeun ku Organisasi Diplomatis Autistan Dina raraga ngaronjatkeun kahirupan jalma autistic ku cara ngurangan salah harti jeung masalah, jeung nu ngandelkeun sistem Autistic.

Tempo presentasi Project ABLA dina jandela nu anyar

Gabung petualangan

Ulah sieun ku pajeulitna semu
atawa ku pamanggih yén "anjeun teu bisa ngalakukeun eta".
Ngan ékspérimén sababaraha hal anyar, kawas urang ngalakukeun.
Saha waé anu tiasa ngabantosan, teu aya anu gunana.
Bantuan sanés méwah pikeun jalma autistik.

Jieun akun anjeun ayeuna, éta gampang...

rinci deui

Klik di dieu pikeun mintonkeun inpo nu leuwih wincik ngeunaan konsép Autisance.

    Konsep ieu bantuan praktis pikeun individu autistic mangrupakeun pelengkap autistan.org, nu ngeunaan ngabalukarkeun autisme sacara umum (utamana jeung otoritas publik) jeung teu keur kasus individu.

    Proyék sistem silih bantosan ieu diperyogikeun sabab lembaga umum sareng lembaga sanés henteu nyayogikeun (atanapi sakedik pisan) bantosan anu diperyogikeun pikeun jalma autistik (sareng kulawargana).

    Sapertos sadayana konsép urang, ieu mangrupikeun jalma autistik anu aya di tengah proyék.
    Tapi, sabalikna tina konsép "Autistan", didieu urang - autistics - aya di puseur tapi urang teu ngarahkeun sagalana.
    Simkuring hoyong sistem asli timer pitulung sarta babagi dumasar kana gagasan yén dulur perlu dulur, sarta yén boh jalma autistic atawa kolotna bisa ngurangan kasusah urang ku ngalakukeun hal nyalira.

    Salah sahiji dasar konsép ieu nyaéta kanyataan yén unggal jalma autistik peryogi jaringan pribadi pikeun ngabantosan diri. Éta atra, tapi jarang aya.

    Proyék ieu ngan ukur tiasa ngahasilkeun hasil kalayan partisipasi sajumlah ageung jalma.

    Pikeun gaduh ruang kerja tunggal, konsép "Autistance" ogé ngatur realisasi (tapi sanés arah) sadaya proyék pikeun konsép sareng situs sanés (Autistan, sareng situs sanés "non-Autistan", contona di Perancis) , hatur nuhun kana sistem Manajemén Proyék kami.

    Punten perhatoskeun ogé yén, sanaos kanyataan yén sababaraha Grup Pagawé di dieu tiasa ngabantosan sababaraha situs sanés kami anu ngagaduhan tindakan "aktivis" atanapi bahkan "politik", Autistance.org ngan ukur alat, sanés organisasi, teu ngagaduhan Peran "aktivis" atanapi "politik" (atanapi niat sapertos kitu), sareng yén kaputusan "strategis" henteu dicandak di dieu.
    Ku alatan éta, diskusi ngeunaan kawijakan, prinsip, téori, hipotesis, jeung saterusna, teu aya dina lingkup Autistance.org, umumna kontra-produktif di dieu, sarta bisa jadi dilarang di kalolobaan wewengkon loka (dina Sistim Manajemén Proyék). sareng dina sadaya bagian umum Forum).

    Panungtungan tapi teu saeutik: dina Video Chats, pamaké nu kadaptar bisa ngabahas ngeunaan naon maranéhna rék: preferably ngeunaan nulungan jalma autistic tangtu, tapi kamar obrolan ieu teu dijieun pikeun "gawe" jeung euweuh kaputusan bakal dicokot dinya.
    Mémang, sadaya léngkah penting tina "karya" kedah dilakukeun ku tulisan (khususna, dina sistem Manajemén Proyék), supados:

    • supaya tiasa ngajamin equity pikeun jalma anu henteu milu kana rapat langsung;
    • nganalisis aranjeunna engké (salaku conto, pikeun ngartos kasalahan);
    • sareng ogé supados tiasa dianggo deui salaku conto pikeun proyék-proyék anu sami (atanapi solusi) ka hareup ku jalma atanapi kulawarga autistik sanés di mana waé di dunya.

    Henteu aya anu mayar kanggo ngagunakeun Autistance.org, atanapi biaya disumputkeun: sadayana gratis.
    Jalma-jalma anu hoyong ngabantosan urang mayar tagihanana tiasa nyumbang sakedik ngalangkungan Autistan.shop.

     

    5 1 sora
    artikel Peunteun
    Bagikeun ieu di dieu:
Ngalanggan diskusi ieu
ngabéjaan tina
tatamu
1 komentar
pangkolotna
newest Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
henteu aya namina
henteu aya namina
tatamu
1 year ago

Test of comment anonim

Aranjeunna mantuan kami

Pencét logo pikeun terang kumaha
1
0
Kolaborasi gampang ku babagi pikiran anjeun dina sawala ieu, hatur nuhun!x
()
x